Suroviny: 2 hľuzy feniklu, lyžica citrónovej šťavy, 1,5 dl mlieka, 1,5 dl nízkotučnej smotany, 125 g nízkotučného taveného syra, 1 vajce, 60 g strúhanky, trochu masla, soľ a korenie podľa chuti.
Fenikel varíme vo vode s citrónovou šťavou asi tri minúty. Necháme ho odkvapkať a vložíme do maslom vymazanej zapekacej misy, celý alebo pokrájaný. Vymiešame tavený syr, smotanu, mlieko a vajce. Zmes osolíme, okoreníme a vylejeme na fenikel. Na kúsku masla opražíme na panvici strúhanku, posypeme ňou všetky ingrediencie a zapečieme.
Ďalšie recepty
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Romana mala od malička pocit, že svet je gombička. V detstve bola zasypávaná... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...