Suroviny: 400 g hladkej múky, 250 g mletých orechov, 250 g práškového cukru, 1 vajce, 250 g rastlinného tuku, 700 g ríbezlí a 7 polievkových lyžíc kryštálového cukru.
Pomleté orechy, múku a práškový cukor zmiešajte s vajcom a s rastlinným tukom. Dve tretiny zmesi dajte na plech a predpečte ho cca desať minút. Následne na cesto vysypte odstopkované ríbezle s cukrom a zvyšnú jednu tretinu cesta. Pečte v stredne vyhriatej rúre do tridsať minút a pred podávaním posypte cukrom.
Ďalšie recepty
STAR LIFE autor: DERO
Mladé spevácke hviezdy Justin Bieber a Selena Gomez tvorili v minulosti... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Ivana pochádzala z mesta, od detstva bývala v paneláku a s domácimi... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...