Suroviny: 2 šálky naklíčenej raže, 1 šálka nastrúhanej mrkvy, 2 jablká a 1/2 šálky posekaných lieskových orechov. Na nálev: jogurt alebo šálka kyslej smotany, 2 lyžice citrónovej šťavy a štipka soli.
Mrkvu očistíme a spolu s jablkami postrúhame na hrubšom strúhadle. Lieskovce posekáme, opražíme na suchej panvici a spolu s klíčkami pridáme do zmesi, ktorú polejeme nálevom a dobre premiešame.
Ďalšie recepty
Hoci je Michael Jacskon už niekoľko rokov po smrti, stále má svojim verným... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Z vonku pôsobila Etela vždy introvertne, no jej najbližší, rodičia i... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...