Suroviny: hovädzie mäso – množstvo podľa chuti, mrkva, kaleráb, petržlen, zeler, mlieko, múka, kyslá smotana, polievkové korenie, celé čierne korenie, bobkový list, soľ a ocot.
Do vody dáme variť mäso spolu s bobkovým listom, celým čiernym korením, polievkovým korením a soľou. Pol hodinu pred dovarením mäsa do hrnca pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu. Ak je všetko mäkké, mäso vyberieme a zeleninu vymixujeme ručným mixérom. Pridáme zátrepku, ktorú pripravíme z mlieka a múky, mäso vrátime a chvíľu povaríme. Na záver pridáme kyslú smotanu a ocot podľa chuti.
Ďalšie recepty
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Príroda dala Jolane do vienka vrodenú pokoru. Bola však aj... viac...
Vyprané do najmenšieho detailu
TRENDY autor: PATRIK
Máte veľkú rodinu alebo veľa šporujete a preto periete nonstop? Ak si... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...