Suroviny: červená hlávková kapusta – množstvo podľa chuti, cukor, olej, drvená rasca, soľ a ocot.
Z cukru a oleja uvaríme karamel, do neho pridáme nakrájanú červenú hlávkovú kapustu, rascu a soľ. Varíme do mäkka, na záver dochutíme octom. Podávame ku všetkým druhom pečenej hydiny a mäsa.
Ďalšie recepty
STAR LIFE autor: DERO
Matt Damon a Ben Affleck sú v Hollywoode ostrieľanými hercami. Každý z... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Z vonku pôsobila Etela vždy introvertne, no jej najbližší, rodičia i... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...