Suroviny: stonkový zeler, tvrdý syr, smotana, vajcia, soľ, mleté čierne korenie, strúhanka, olivový olej a čerstvá zelenina na ozdobu podľa chuti.
Stopky zeleru krátko povarte v slanej vode. Vychladnuté ich pokrájajte a uložte do vymastenej a strúhankou vysypanej zapekacej misy. Kto má rád, k zeleru môže pridať aj natvrdo uvarené a nakrájané vajíčka. Zmes pokvapkajte olivovým olejom, posypte strúhaným syrom a zalejte zálievkou. Do zálievky dajte 12% smotanu, štipku mletého čierneho korenia a vajce. Pred vyliatím na zmes dobre rozmiešajte. Nechajte zapiecť. Na záver ozdobte čerstvou zeleninou podľa chuti a podávajte s celozrnným pečivom alebo so zemiakmi.
STAR LIFE autor: ARIELA
Čo má spoločné New Yorčanka Francine Joy Drescher a Londýnčan Charles ... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Ivana pochádzala z mesta, od detstva bývala v paneláku a s domácimi... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...