Suroviny: kura, trochu citrónovej šťavy, ružičkový kel, soľ, čierne mleté korenie, polievkové korenie, maslo, trošku rasce a tri - štyri lyžice bieleho vína.
Kura jemne potrieme citrónovou šťavou a necháme odležať. Posolíme, okoreníme, dáme do pekáča, na vrch kuraťa dáme maslo. Počas pečenia polievame výpekom a vínom. Ružičkový kel očistíme a neskôr pridáme ku kuraťu. Posypeme troškou rasce a polievkovým korením. Podávať môžeme aj s dusenou mrkvou a inou zeleninou.
Ďalšie recepty
STAR LIFE autor: LEA
Profesionálna americká modelka a herečka Demi Moore sa v deväťdesiatych... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Simona ovdovela mladá, nemala ani tridsiatku. Na dlhé obdobie úplne stratila... viac...
Vyskúšajte mestský štýl safari
TRENDY autor: MAJA
Keď sa povie safari štýl, každému sa vybavia hlavne neutrálne farby... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...