Suroviny: zmes listovej zeleniny - polníček a rukola, petržlenová vňať, olivy, paradajky, zemiaky, vajíčka, olivový olej, prelisovaný cesnak, pár kvapiek citrónovej šťavy a soľ.
Do misky vložíme opečené zemiaky, zmes listovej zeleniny, paradajky, olivy a petržlenovú vňať. Zalejeme zálievkou z prelisovaného cesnaku, olivového oleja, citrónovej šťavy a soli. Na vrch poukladáme polovice natvrdo uvarených vajíčok a dochutíme korením podľa chuti.
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Ivana pochádzala z mesta, od detstva bývala v paneláku a s domácimi... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi.... viac...
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...