GASTRO 23.7.2024 | autor: MORFEUS
Hoci sa na celom svete jedia vajcia rôznych zvierat, spotreba slepačích vajec nemá konkurenciu. Jedlá z vajec sú mnohými považované za najvšestrannejšie, nakoľko majú pri tepelnej úprave jedinečnú schopnosť spojiť sa s ostatnými ingredienciami a navyše, skvelo chutia.
viac...GASTRO 3.5.2024 | autor: ZIVA
Provensálske korenie je zmes sušených bylín - názov je odvodený z oblasti Provensálsko. Zmes obsahuje okrem tymianu aj rozmarín, bazalku a niekedy tiež majoránku, oregano a saturejku. Korenie sa často používa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb a grilovaného mäsa.
viac...STAR LIFE autor: DERO
Ak ste sa ešte nezaradili medzi obdivovateľov seriálu Vikingovia, je čas zmeniť... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Príroda dala Jolane do vienka vrodenú pokoru. Bola však aj... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi.... viac...
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...