Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 500 g morčacích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, lyžica horčice, pažítka, na plnku jedno vajce, tri lyžice sladkej smotany, tri až štyri lyžice strúhanky, 100 g hrášku, 100 g mrkvy a 100 g petržlenu.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: liter plnotučného mlieka, kvalitný biely jogurt 300 g, chia semienka, ovocie alebo džem podľa chuti.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 50 g sušených šípok a sušená baza, množstvo podľa chuti. Obmena receptu môže byť s pridaním mäty alebo s pridaním sušeného rebríčka.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 4 vajcia, 150 g práškového cukru, 200 g margarínu, vanilkový cukor, kôra z pomaranča, 50 g mletých orechov, lyžička prášku do pečiva, 50 g hladkej múky, šťava z dvoch pomarančov, čerstvá mäta a štipka soli.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 400 g jelenieho pliecka, zeleninový vývar, 30 g mrkvy, 30 g petržlenu, 20 g červenej cibule, strúčik cesnaku, stonky tymianu, bobkové listy, soľ a čierne korenie podľa chuti.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: stonkový zeler, tvrdý syr, smotana, vajcia, soľ, mleté čierne korenie, strúhanka, olivový olej a čerstvá zelenina na ozdobu podľa chuti.
Stopky zeleru krátko povarte v slanej vode. Vychladnuté ich pokrájajte a uložte do vymastenej a strúhankou vysypanej zapekacej misy. Kto má rád, k zeleru môže pridať aj natvrdo uvarené a nakrájané... viac...
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 500 ml čiernej kávy, 80 ml Fernetu, 80 ml vaječného likéru, 120 ml vanilkovej zmrzliny, 120 ml šľahačky, lyžica postrúhanej horkej čokolády a drvený ľad.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: ryba, cibuľa, cesnak, mrkva, nasekaná petržlenová vňať alebo iná čerstvá bylinka, guľôčkové korenie, soľ, bobkový list, pár lyžíc bieleho vína, pár lyžíc octu alebo citrónovej šťavy, voda a olej.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 600 g hrušiek, 400 g lístkového cesta, 400 g vanilkového cukru, vlašské orechy, vajce na potretie, hladká múka na vyvaľkanie cesta a sušené hrozienka.
Lístkové cesto rozkrojíme na dva diely. Každý diel rozvaľkáme na obdĺžnik. Cesto posypeme strúhankou a poukladáme naň nakrájané kúsky hrušiek. Celé posypeme vanilkovým... viac...
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: čerstvý listový špenát, zeleninový vývar, smotana na varenie, žĺtky, soľ a čerstvé mleté korenie. Na pesto: olivový olej, čerstvé bazalkové listy, tvrdý syr, píniové oriešky, cesnak a soľ. Na záver: kyslá smotana.
STAR LIFE autor: LEA
Kiesza je nielen speváčkou a tanečníčkou, ale aj skladateľkou - piesne... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Po ukončení gymnázia sa Daniela rozhodla pre učiteľstvo. Vedela, že to bude... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi.... viac...
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...